AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrio je šta misli o svom cimeru iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

U subotu 31. marta od 17 časova gledaoci TV Pink imaće priliku da uživaju uz još jedno zanimljivo izdanje emisije ''Magazin In''. Sanja Marinković će u studiju ugostiti učesnike najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima ''Zadruga'': Slobodana Radanovića, Marka Janjuševića Janjuša, Miroslava Mikija Đuričića, Nemanju Đerića Đeksona, Marka Miljkovića, Milana Miloševića i Anđela Rankovića.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su govorili o aktuelnim temama, a jedna od njih bili su nezaobilazni muško-ženski odnosi koji su bili vrlo inspirativni za Nemanju Đerića Đeksona, koji je izneo svoj stav dok su ga svi pomno slušali.

- Cenim kod sebe način na koji se ložim na žene - pohvalio se Đekson, čiju je izjavu morao da prokomentariše i Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Pored Đeksona bilo kakva riba da bude, meni će delovati kao budala - bez dlake na jeziku rekao je Miki, a onda je usledio Đeksonov odgovor.

- Ti znaš... - bilo je sve što je Đekson imao da kaže.

Foto: TvPink Printscreen

O muško-ženskim odnosima govorili su i Sloba, Anđelo, Janjuš, Milan i Marko, šta su sve imali da kažu imačete priliku da vidite u novom izdanju emisije ''Magazin In'' sutra u 17 sati na Televiziji Pink!

Pink.rs

#Magazin In

#Miroslav Miki Đuričić

#Nemanja Đerić Đekson

'